Känner du att du spenderar alldeles för mycket tid framför mobilen? Det är du knappast ensam om. Det norska startup företaget Hold har en lösning på detta, nämligen appen med samma namn. Här samlar du poäng för varje stund som du håller dig borta från mobilen.

Dessa poäng kan sedan växlas in mot olika belöningar som till exempel en gratis dricka på biografen eller liknande. Idag görs appen i Oslo, London och Wien och företaget blev under 2018 utnämnda till ett företag att hålla ögonen på.

  • Sluta slösa tid med hjälp av appen Hold
  • Samla poäng att byta in mot belöningar

Låt dig belönas med Hold

Mobilen är en så självklar del av vår vardag att de flesta nog inte ens reflekterar över det. Men det är lätt att det försvinner flera timmar när vi sitter och scrollar mellan olika appar. Detta är tid som vi skulle kunna lägga på mycket annat som till exempel familj eller träning. Tack vare Hold får du nu en anledning till att lägga ifrån dig mobilen. Hold samarbetar med flera stora varumärken som till exempel Coca Cola och Disney. Vilka belöningar som du kan lösa in varierar så klart på vilket land du befinner dig i. Allt ligger i dina egna händer.

Att jobba hårt och uppnå sina mål ska inte bara vara smärtsamt och jobbigt, det ska vara roligt och motiverande. Detta är något som appen Hold har omfamnat och fokuserar på. Med hjälp av viljestyrka och ett stort fokus så kommer du kunna bli belönad, samtidigt som du uppnår dina mål. När du loggar in på Hold så är det bara att starta tidräkningen och sen fokusera på det du behöver få gjort. Hold räknar tiden som du håller dig borta ifrån din telefon och fokuserar på uppgiften och desto längre tid du klarar, desto fler poäng kan du belönas med att få, för att motiveras.

Historien bakom Hold

Hold grundades av tre stycken norska studenter som ville belöna studenter om de lyckades lägga från sig mobilen. De senaste åren har vi kunnat läsa åtskilliga artiklar som pratar om problemen med mobiltelefoner i skolan och att ungdomar har svårt att koncentrera sig. Enligt en artikel som Buisness Insider Nordic publicerade så har denna appen fått studieresultaten att öka med 30 procent. Hold säger själva att en student i genomsnitt tittar på sin telefon 200 gånger om dagen. Nu får du alltså poäng för varje 20 minut som du lyckas hålla dig borta från telefonen.

Appen Hold är en stor framgångssaga och under sitt första år hade de ett kapital på 2,5 miljoner norska kronor. De började att expandera till den nordiska marknaden och skiftade sedan fokus till Tyskland och Storbritannien. Grundarna bakom appen träffades när de alla studerade på Copenhagen Business School i Danmark. De påbörjade jobbet med appen redan under 2014 men det skulle dröja två år innan den lanserades. Redan efter tre månader så hade appen fler än 50,000 nedladdningar. En riktig framgångssaga helt enkelt.

Ladda ner Hold app redan idag

Vare sig du är student eller inte kan du ha stor nytta av Hold. Vi spenderar som sagt alldeles för mycket tid i våra mobiler och behöver motivation för att inte göra det. Grundarna bakom Hold har verkligen hittat en app som ligger helt rätt i tiden. Speciellt för sin målgrupp studenter som ofta har svårt att fokusera på sina studier. Tack vare sina samarbeten med kända varumärken lockar de många med sina roliga och varierande belöningar. Nu kan du bara genom att lägga ifrån dig mobilen samla på dig rabattkuponger som går att använda på roligare saker. Det låter nästan lite för bra för att vara sant när du kan bli belönad bara för att du inte sitter på din mobil. Appen är tillgänglig både till iOS och Android. Ladda ner Hold och börja samla poäng med detsamma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *