Att äta ute är en vardagslyx för många. Att gå och köpa en lunch från favoritrestaurangen eller fika på caféet där de har riktigt saftiga kanelbullar. Dock är detta inte något vardagligt för de allra flesta, det är oftast bara något som du kan unna dig vid speciella tillfällen, då det ofta kan vara ganska dyrt.

Men tack vare Karma.life så kan du unna dig det betydligt oftare, de erbjuder nämligen mat och fika på restauranger till ett rabatterat pris. Istället för att slänga maten vid stängning eller liknande så lägger de ut maten till ett billigare pris, tillgänglig för dig att köpa hos Karma.life.

  • Vardagslyx för billigare pris
  • Rädda mat med Karma.life

Ekonomiskt och miljövänligt

Att använda dig av Karma.life när du köper din lunch eller middag kommer med många fördelar. Framförallt så är det snällt mot din plånbok. Maten brukar nämligen vara hälften så billig hos Karma.life och ibland kan du till och med göra ännu bättre kap. Behöver du tänka på din ekonomi och hålla nere matkostnaderna så bör du definitivt börja använda dig av Karma.life redan idag. Du kan få bra och god mat till ett bättre pris, varför ska du då köpa det till fullt pris? I längden kommer du kunna spara mycket pengar, framförallt om du gillar att äta ute ofta då du halverar kostnaderna.

Att använda dig av Karma.life är inte bara bra för din plånbok, det är också bra för miljön. Matavfall och slöseri med mat är ett stort problem i vårt samhälle, framförallt när vi är så kräsna som vi faktiskt är. Genom att rädda maten som säljs ut på Karma.life hindrar du den från att slängas. Du minskar även på konsumtionen genom att helt ny mat inte behöver förberedas och tillagas för dig. Det är fruktansvärt att mat ska behöva slängas, när det finns de som knappt ens har mat för dagen. Du gör en riktigt bra gärning för miljön genom att använda dig av Karma.life.

Hur fungerar Karma.life?

Karma.life har en hemsida där du hittar all information som du behöver, men enklast är det att ladda ned deras app direkt till mobilen. Där kan du registrera dig och enkelt hitta restauranger som är aktiva i din närhet. Karma.life har nämligen avtal med ett stort antal olika restauranger och butiker, som lägger ut sin mat i appen när den är till salu för ett billigare pris. Du kommer se rosa små pluppar på din karta och ett antal, vilket innebär att den restaurangen med en rosa prick på har mat till salu och de har då även ett visst antal till salu. Du betalar genom appen och sedan är det endast för dig att hämta upp det.

Du kan skrolla bland restaurangerna och se bilder på maten som de har till försäljning för tillfället. Du kan då tydligt se vad som finns och sedan välja ut vad du är sugen på. Du kan även spara ner ett antal restauranger som dina egna favoriter och välja om du vill ha notifikationer på för dessa alternativ. Då kommer du få notifikationer i din telefon så fort de lägger ut någon mat till försäljning och du kommer vara först med att hämta upp det. Enklare och smidigare än så här blir det inte. Karma.life sköter allt åt dig och du får alltid mat och fika till ett bra pris.

Rädda mat, rädda världen

Karma.life har redan nu räddat ett stort antal ton mat ifrån matsvinnet. De har minskat koldioxidutsläppen och de har även minskat bilanvändandet för att hämta en massa slängd mat. Karma.life hjälper dig att rädda maten, men inte bara det. De hjälper dig att rädda världen. Vi måste värna om miljön, då vi har stora miljökatastrofer framför oss annars. Genom att använda dig av Karma.life räddar du miljön, samtidigt som du själv får en möjlighet att vara ekonomisk och spara pengar. Detta är en innovativ lösning som gör gott för alla. Ladda ner appen redan idag och börja rädda en massa god mat i närheten av dig. Kanske blir det dagens middag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *