Movinga är ett nytt företag som har tagit flytthjälp till en helt ny nivå. De har revolutionerat marknaden inom flytt med sitt banbrytande nytänkande. Från ett litet team har de vuxit sig större och mer framgångsrika.

De har samlat både flytt och andra flyttrelaterade tjänster på ett och samma ställe så att du kan planera allt väldigt smidigt. De använder modern teknik och digitala verktyg för att göra flyttmarknaden bättre, både för företagen och kunderna. De har ett stort fokus på service och erbjuder tjänster till rimliga priser med bekväm och enkel bokning. Movinga har fyra stycken kärnidéer som företaget är uppbyggt på och dessa är följande:

  • Garanterad kvalitet
  • Innovation är lösningen
  • Förtroende är en säkerhet
  • Rättvisa priser är ett löfte

Flytta enkelt med Movinga

Om du någon gång har flyttat så är du troligtvis medveten om vilken utmaning det är både för kroppen och känslorna. Det är mycket som ska göras och oftast på en begränsad tid. Ofta klarar du dig inte utan hjälp av vänner eller en flyttfirma. Visste du att Movinga erbjuder tjänster ända från packning av dina saker, flytt till ditt nya ställe samt städning av ditt gamla boende eller kontor. Movinga erbjuder flytthjälp både till företag och privatpersoner och de finns över hela landet. Du kan dessutom använda dig av RUT-avdraget för ett ännu förmånligare pris då flyttar inte direkt är billiga med allt jobb som krävs.

Movinga har ett stort nätverk av partners och kan därför erbjuda en service olikt någon annan i Sverige. Oavsett om du ska flytta långt eller bara runt knuten kan Movinga hjälpa dig. Det är enkelt att boka flytten på hemsidan och du kan även läsa packtips och annan nyttig information på deras hemsida. Du får en egen flyttkonsult som är med dig från början till slut. Movinga har över 200 rådgivare och är helt rikstäckande. De har utfört över 50 000 flyttar och har därmed även stor erfarenhet av branschen. Du får personlig service under hela din flytt och självklart hanteras alla dina saker varsamt.

Från bokning till flyttstädning

När du anlitar Movinga så kan du till att börja med ta hjälp av deras planeringsverktyg som finns på hemsidan. Du kan begära en kostnadsfri offert genom att fylla i uppgifter på hemsidan, denna offert är inte bindande på något sätt. Du behöver bara fylla i från och till vart du ska flytta, när det ska ske och några personliga uppgifter. Sedan fyller du i en packlista och väljer om du vill ha hjälp med packning av kartonger, nedmontering av möbler och andra tilläggstjänster som erbjuds. Kort efter din bokning får du veta vilka samarbetspartners som kommer att genomföra din flytt, vilka det är beror på vart du bor och vart du ska flytta till.

Om du har några frågor angående flytten eller städningen till exempel så ska i första hand kontakten ske med Movingas kundtjänst. De sköter kommunikationen med de samarbetspartners som har hand om just din flytt, så att du slipper det själv. Du kan även beställa dina flyttkartonger och annat förpackningsmaterial i samband med din bokning. Självklart är dina saker försäkrade under flytten så du behöver inte oroa dig, dessutom arbetar Movinga med stor försiktighet. Betalningar kan ske både med kort, Paypal och förskottsbetalning. Du kan nå Movinga på vardagar mellan 08.00 och 18.00 och på lördagar från klockan 09.00 till 18.00. Med Movinga går flytten smidigt och enkelt.

Sammanfattning

Om du flyttar själv eller anställer olika firmor för olika avseenden så kan priset lätt springa iväg och det kan vara svårt att få en översikt på slutpriset. Om du istället anlitar Movinga så får du en offert på hela kostnaden, från packningen till flyttstädningen. Du kan enkelt sköta bokningen och ändringar online och du har en personlig kontakt som hjälper dig vid frågor. Movinga är rikstäckande och har många anställda. De har flera samarbetspartners vilket gör att de når hela Sverige. Movinga är ett innovativt och revolutionerande företag som blivit mycket framgångsrikt på senare tid. De har gjort det enkelt, smidigt och prisvärt att flytta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *